Filma me titra shqip

Nje dhender dhe 3 njerezit e tij me te mire shkojne ne nje vend te mbyllur te Australise per nje martese.

Vlersimi: 5.8/10

 

Categories: Filmat e vjeter, Komedi

Leave a Reply