Filma me titra shqip

Një vështrim në njësinë e diskutueshme per policët e trazirave, e thënë nëpërmjet historive te tre policëve veteranë dhe një rekruti të ri.
Vlersimi: 6.7/10 – Trailer
Shiko: Putlocker | NewVideo 
Shkarko: RapidShare | JumboFiles | Torrent

Zhanri : Aksion, Drame, Krim

Faleminderit 🙂
Categories: Aksion, Filmat e vjeter, Krim

Leave a Reply