Filma me titra shqip

Shpresuar për të riparuar zemrat e tyre të thyera dhe martesën me probleme, por natyra merr kursin e saj dhe gjërat shkojnë nga keq në më keq.

 

 Shiko: Putlocker

 Shkarko: DepostiFiles

Categories: Drame, Filmat e vjeter, Horror

Leave a Reply