Filma me titra shqip

Gjate nje vizite nje nate vone tek nje Bankomat, tre bashkpuntore te nje shoqerie perfundojne duke luftuar me deshperim per jetet e tyre, kur zihen ne kurth nga nje burre i panjohur…

Aktoret: Alice Eve, Josh Peck dhe Brian Geraghty

Shiko: NowVideo

Shkarko: Uploaded.to

Leave a Reply