Filma me titra shqip

Një veteran i luftës  Amriko-Vietnameze i cili bëhet një hero lokal pasi ka shpëtuar një njeri nga krimineltët në një autobus të qytetit të tij vendos për të ndërmarrë veprime të jashtligjshme kur shoku i tij më i mirë është vrarë dhe policia tregojnë pak interes në zgjidhjen e çeshtjes…


Shiko:  Sockshare | Nowvideo | Nosupload  | Vimeo
Shkarko: Rapidshare | Nosupload

Zhanri: Aksion, Drame

Faleminderit 🙂
Categories: Aksion, Filmat e vjeter

Leave a Reply