Filma me titra shqip

Një vrasës i paguar i cili është në Bangkok për të nxjerr në krye një seri të vendeve të punës shkel kodin e tij personal kur ai bie për një grua lokale dhe lidhjeve me djalin e tij porosi.

Shiko: NowVideo

Shkarko: Rapidshare

 

 

 

 

 

 

 

2 Responses so far.

  1. Leandrit says:

    pse nuk futni playerin Putlocker
    edhe kur du ta shikoj Karatekid ma qet filmin qe e kam par ma heret

    • Filmafullhd says:

      shiko leandirt se patem nje problem me hostin dhe kane humb shume linqe te filmave, kemi rregulluar vetem nje pjese te faqes, do mundohemi qe ti rikthejemd ehato filma qe kane humubr linqet..

Leave a Reply