Filma me titra shqip

Forcat e marinës së Shteteve të Bashkuara zhvillojnë një stërvitje rutinë në Oqeanin Paqësor. Megjithatë ajo që nuk njohin, është se një teknologji shumë e avancuar jashtë tokësorësh i pret nën sipërfaqen e ujit. Planet e pushtuesit nuk do të vonojnë të zbulohen dhe shpejt Beteja premton të jetë e ashpër, si në ajër ashtu dhe në tokë. Por ajo që do të përcaktojë rezultatin e luftës është n beteja detare, më kritike e parë ndonjëherë në historinë e njerzimit …

Shiko : DwnVideo | NosVideo | NowVideo | SockShare


Shkarko : DwnUpload | RapidShare | NosUpload | Uploadic
Zhanri: Aksion, Thriller
Faleminderit 🙂

Leave a Reply