Filma me titra shqip

 Ky filëm pasqyron rrijten e fuqisë së një të riu në Paris nëpërmjet manipulimit të tij të grave më me pushtet dhe më me ndikim në qytetin e Parisit.
Shiko: Veevr | Putlocker | NewVideo 
ShkarkoRapidShare  | JumboFiles | Torrent
Faleminderit 🙂
Categories: Drame, Filmat e vjeter

Leave a Reply