Filma me titra shqip

Ne vitin 1930, Arabet filluan te ngriheshin me arin e zi (naften), historia flet per nje Arab te ri, nje princ qe kishte nje baba te vertete konservator dhe nje njerk modern.

Categories: Aksion, Drame, Filmat e vjeter

Leave a Reply