Filma me titra shqip

“Rrufeja” MakUein një makinë gare ishte i vendosur për të fituar, do të zbuloj se jeta është gara dhe jo mbërritja… Pasi çanë vendin për të vajtur në një garë të madhe me makina për kupë në Kaliforni, MakUein mbërrin aksidentalisht në një qytet të vogël, të heshtur dhe të harruar.

Shiko: Veevr

Shkarko: Rapidshare | DepostiFiles

 

Leave a Reply