Filma me titra shqip

Me paralajmërimin e tyre të përfolur në lidhje me kthimin e Lordit Voldemort, Harri dhe Dambëlldori janë vënë në shënjestër nga autoritetet e magjistarëve si krijuesit e një burokracie autoritare për të shtënë në dorë Ministrinë. Në kohën që Dambëlldori pezullohet nga detyra e tij si drejtor i Hoguortsit, Harri krijon “Ushtrinë e Dambëlldorit”, rebelimi […]

Për të ruajtur fermën e tyre, kafshët vendase shkuan per te gjetu nje rebel famekeq. Shiko: Veevr Shkarko: QueenShare | DepostiFiles

Nje grua e divorcuar, shperngulet ne Kine bashke me djalin e saj, i cili, i vetem ne shtepi, perqafon kung fu-ne duke u mesuar nga mesuesi i tij.   Shiko:  VidxDen (HD) | Uploadc (HD) | FileBox |Putlocker  Shkarko: DepositFiles | Rapidshare | Uploaded | AsFile

Zoti Bean fiton një bilete udhëtimi për në Kanes ku padashur ndan një djalë nga babi i tij. Ai duhet të ndihmojë ata të dy të kthehen bashkë sërisht. Gjatë rrugës ai njihet me Francën, çiklizmin, dashurinë e vërtetë në mes shumë gjërash të tjera. Shiko : VidxDen| FileBox |  Uploadc (HD) | Putlocker Shkarko :AsFile | Rapidshare |  Crocko | Torrent   

Dita e dëshmorëve, 1993. Kur 13-vjeçari Kyle Vogel zbulon sëndukun e Luftës së Dytë Botërore që i përket gjyshi i tij, Bud, i cili i kërkon Kyle për ta vënë atë përsëri aty ku e gjeti. Për fat të mirë, ai i injoron ato që i thotë gjyshi i tij. Edhe pse Gjyshi nuk ka […]