Filma me titra shqip

Historia e dy burrave qe udheheqin nje revolte ne dy kampe te ndryshme brenda burgut dhe historia e rojes se burgut i cili perfshihet mes tyre duke u shtirur si i burgosur ne perpjekje te deshperuara per te dale i gjalle.

 

Shiko : Veevr | NosVideo

 

Shkarko :   NosUpload

2 Responses so far.

  1. erjon... says:

    ndonje link per shkarkim..??

Leave a Reply