Filma me titra shqip

Tre miq të ngushtë të shkollës së mesme fitojnë superfuqi pasi zbulojnë dicka të pazakontë. shumë shpejt ata e shohin jetën e tyre jashtë kontrollit,  dhe lidhja mes tyre testohet duke nxjerrë në pah anët e tyre më të errëta…..

Mundesoi : ALFilma.Com

Titroj : Tring – ALFilma.Com

Titrat : T-Sh.Net

Shiko : NosVideo

Shkarko : NosUpload

One Response so far.

  1. Shikim te kendshem ;).

Leave a Reply