Filma me titra shqip

Jannicke, Morten Tobias, Eirik, Mikael dhe Ingunn  po bëjnë snowboarding gjatë pushimeve të tyre në Jotunheimen. Ata detyrohen të kërkojnë strehim në një hotel të braktisur, kur Morten Tobias thyen këmbën dhe makina e tyre është tepër larg, që ta mbërrijnë para se të bëhet errësirë. Ata zbulojnë se hoteli është mbyllur në vitet ’70, për shkak të zhdukjes së djalit të manaxherit. Në padijeninë e tyre, dikush banon në atë hotel, dhe qëndrimi si dhe rruga e tyre për në shtëpi kthehen në një provë mbijetese të më të fortit.

Shiko : FileBoxDwnVideoNowVideoNovamovGinBigAllMyVideoPutlockerSockShare

Shkarko : RapidShareDwnUploadNosUploadUploadicFileCloud

Leave a Reply