Filma me titra shqip

Pas vdekjes së babait të tij Muratit II, Mehmeti II ngjitet në fronin osman. Pas ka sfiduar të gjithë armiqtë e tij, të brendshëm dhe të jashtëm, ai vendos të përfundojë atë që ai ishte i destinuar të bënte – pushtimin e Kostandinopojës.

Shiko: NosVideo

Shkarko: NosUpload

One Response so far.

  1. X-land says:

    Filem shum i mire

Leave a Reply