Filma me titra shqip

Një hero i dëbuar nga Roma behet aleat me një armik te betuar për të marrë hak me qytetit e tij.

Aktoret: Ralph Fiennes, Gerard Butler dhe Brian Cox

Shiko: NowVideo

Shkarko: Uploaded.to

Leave a Reply