Filma me titra shqip

Një gangëster ndërkombëtar transformohet dhe pastaj dramatikisht arratiset, vetëm për tu përballuar me tradhëtarin qe e futi ne kurth …

 

Categories: Aksion, Drame, Filmat e vjeter

One Response so far.

  1. kapaj says:

    nuk po hapet filmi

Leave a Reply