Filma me titra shqip

Një kronikë e romancës në mes të Camille dhe Sullivan, që filloi gjatë adoleshencës së tyre dhe vazhdon pas 8 vjetë të mungesës së Sullivan’it që eksploroi nëpër botë…

 

Leave a Reply