Filma me titra shqip

Me paralajmërimin e tyre të përfolur në lidhje me kthimin e Lordit Voldemort, Harri dhe Dambëlldori janë vënë në shënjestër nga autoritetet e magjistarëve si krijuesit e një burokracie autoritare për të shtënë në dorë Ministrinë. Në kohën që Dambëlldori pezullohet nga detyra e tij si drejtor i Hoguortsit, Harri krijon “Ushtrinë e Dambëlldorit”, rebelimi fillon.

Shiko: Uploadc (HD) FileBox Putlocker | VidxDen (HD)

 

 

Shkarko: RapidShare | Crocko | DepositFiles | TurboBit | FileCloud | RapidGator | FileRio | Uploaded | Torrent

 

Leave a Reply