Filma me titra shqip

Sherifi i ri i vendit lëviz në një shtëpi të madhe dhe të mallkuar me familjen e tij.Duket se në Salem ka një shtëpi të veçantë për sherifin të jetoj falas.

 Shiko: Veevr | Putlocker

 Shkarko: 4shared | Uploaded | DepostiFiles

Categories: Filmat e vjeter, Horror

One Response so far.

  1. mili bisha says:

    sa te bukur keto filma

Leave a Reply