Filma me titra shqip

Nga rrenojat e nje vendi ku dikur ishte i njohur si Amerika e Veriut ka lindur populli i Panem, nje Kapitol i ndritshem qe rrethohet nga dymbedhjete fshatra larg njeri tjetrit. Kapitol-i eshte e ashper dhe e patundur dhe mban fshatrat nen kontrollin e saj duke i detyruar ti dergojne nga nje djale dhe nga nje vajze te moshes nga dymbedhjete deri tetembedhjete qe te marrin pjese ne Lojrat Vitore te Urise, nje gare vdekjeje qe transmetohet drejtperdrejt nga televizioni.

Aktoret: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson dhe Liam Hemsworth

 

Shiko: NowVideo

Shkarko: Uploaded.to

Leave a Reply