Filma me titra shqip

Manny, Diego dhe Sid nisen për një tjetër aventurë, pasi kontinenti i tyre është në mëshirë te fatit. Duke përdorur një ajsberg si anije, ata hasin në krijesa deti, dhe beteja piratësh…

Shiko Ne :NowVideo  Nosvideo

Shkarko NE : Pigsonic,Flashdrive.Filedefend 

2 Responses so far.

  1. pfff says:

    qa asht ky website…asnji film nuk hapet

Leave a Reply