Filma me titra shqip

Gjatë luftës në Bosnjë, Danieli, një ushtar që lufton për serbët, ri’takohet me Ajlën e cila është një Boshnjake që tani është e burgosur në kampin që ai komandon. Lidhja e tyre dikur premtuese është bërë e paqartë si dhe motivet e tyre kanë ndryshuar.

Shiko : Putlocker Vidxden Movreel Uploadc | Nosvideo Nowvideo

Shkarko: Rapidshare Rapidgator Movreel Uploadc 

Leave a Reply