Filma me titra shqip

Ne nje te ardhme, ku njerezit ndalojne se plakuri mbi 25 vjet, por jane projektuar per te jetuar vetem nje vit me shume, ka mjete per te blere kohen , nje e shtene ne rinine e pavdekshme. Ketu, Uill Salas e gjen veten te akuzuar per vrasje dhe arratiset me nje peng – nje lidhje qe do te behet nje pjese e rendesishme e rruges kunder sistemit.

Aktoret: Justin Timberlake, Amanda Seyfried dhe Cillian Murphy

Shiko: NowVideo

Shkarko: Uploaded

Leave a Reply