Filma me titra shqip

Pilotët Gjermanë dhe ata Britanike rrëzojne njeri tjetrin në dëbore, dhe e gjejne veten në të njëjtën kabinë, në përpjëkje për t’i mbijetuar acarit të Norvegjisë.

 

Shiko: NowVideo

 Shkarko: DepostiFiles | FreakShare | Turbobit

Leave a Reply