Filma me titra shqip

Te Edukuar me ide ne kopshtin zologjik me asnjë ide se çfarë është në të vërtetë jeta e egër, katër kafshët nga Nju Jorku ikin nga kopshtin zoologjik, te ndihmuar nga katër penguin, dhe e gjejnë veten në Madagaskar, në mesin e një bandë lemuresh te cmendur!

Shiko : Veevr

Shkarko : DepoSiteFiles

5 Responses so far.

  1. flori says:

    madagascar 3 iu lutem ……………………………

  2. flori says:

    Flm shume ADm // kjo faqe po qe eshte e papare per filma// …………………………………….. pervec mbi 50 kilikime ne dite tek kjo faqe me se mund tiu ndihmoj…………….. do ishe kenaqesi……………… nese do kem mundewsi gjithmone //

Leave a Reply