Filma me titra shqip

Dita e dëshmorëve, 1993. Kur 13-vjeçari Kyle Vogel zbulon sëndukun e Luftës së Dytë Botërore që i përket gjyshi i tij, Bud, i cili i kërkon Kyle për ta vënë atë përsëri aty ku e gjeti. Për fat të mirë, ai i injoron ato që i thotë gjyshi i tij. Edhe pse Gjyshi nuk ka folur rreth luftës, ai gjen vetë një marrëveshje me nipin e tij: Kyle mund të zgjedhë ndonjë nga sendet e luftë së dytë botëror, dhe gjyshi do t’i tregojë atij historitë që janë për atë send.

Shiko:  Novamov | Putlocker | Allmyvideo 

Shkarko: JumboFiles |  Rapidgator | Rapidshare | Deposit Files 

Leave a Reply