Filma me titra shqip

3 Idiots (2009)

Year : 2009 Director : Rajkumar Hirani Running Time : 170 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Dy miq të fillojnë një kërkim për një mik të humbur. Në këtë udhëtim, ata ndeshen me një bast të gjatë të harruar, një martesë që ata duhet të prishin, dhe një funeral që del jashtë kontrollit.

3 Idiots (2009)
Two friends are searching for their long lost companion. They revisit their college days and recall the memories of their friend who inspired them to think differently, even as the rest of the world called them “idiots”.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply