Filma me titra shqip

30 Minutes or Less (2011)

Year : 2011 Director : Ruben Fleischer Running Time : 83 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Dy kriminelë fillestarë rrëmbejnë një djalë të dorzimit të picave, dhe i vënë një rrip bombë në gjoksin e tij, dhe i kërkojnë atij që të vjedhë një bankë për pak orë ose diçka tjetër

30 Minutes or Less (2011)
Two fledgling criminals kidnap a pizza delivery guy, strap a bomb to his chest, and inform him that he has mere hours to rob a bank or else…

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply