Filma me titra shqip

5 Days of War (2011)

Year : 2011 Director : Renny Harlin Running Time : 113 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një dramë e vënë në qendër të luftës mes Rusisë dhe Gjeorgjisë,
dhe e fokusuar në një gazetar amerikan, kameramanin e tij, dhe një
amtare gjeorgjiane të cilët gjenden në mes të zjarrit.

5 Days of War (2011)
A drama set centered around the war between Russia and Georgia, and focused on an American journalist, his cameraman, and a Georgian native who become caught in the crossfire.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply