Filma me titra shqip

A Royal Affair (2012)

Year : 2012 Director : Nikolaj Arcel Running Time : 137 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një mbretëreshë e re, i cila është e martuar me një mbret të çmendur, bie fshehurazi në dashuri me mjekun e saj – dhe së bashku ata fillojnë një revolucion që ndryshon një komb përgjithmonë.


A Royal Affair (2012) – En kongelig affære (original title)
A young queen, who is married to an insane king, falls secretly in love with her physician – and together they start a revolution that changes a nation forever.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply