Filma me titra shqip

American Pie Presents Band Camp (2005)

Year : 2005 Director : Steve Rash Running Time : 87 Genre :
Movie review score
5/5


Matt Stifler dëshiron të jetë ashtu si vëllau i tij i madhë, duke e bërë filma pornografike dhe duke kaluar mirë në kolegj. Pas sabotimit të grupit të shkollës, ai dërgohet në kampin e grupit ku ai me të vërtetë nuk e pëlqen atë në fillim, por pastaj mëson se si të merret me bendin


American Pie Presents Band Camp (2005)
Matt Stifler wants to be just like his big bro, making porn movies and having a good time in college. After sabotaging the school band, he gets sent to band camp where he really doesn’t like it at first but then learns how to deal with the bandeez.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER
NOWVIDEO

TRAILER

YOUTUBE

Leave a Reply