Filma me titra shqip

American Reunion (2012)

Year : 2012 Director : Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg Running Time : 113 min Genre :
Movie review score
5/5

Jim, Michelle, Stifler, dhe miqte e tyre do bashkohen ne East Great Falls,Michigan per ribashkimin e shkolles se mesme!Vite pa u pare dhe biseduar me njeri tjetrin ato do marrin vesht cfare ka ndodhur me jeten e njeri tjetrit gjate kesaj kohe!

Shiko : PutLocker | SockShare | NovaMov | NosVideo

Shkarko : RapidShare | DepoSiteFiles

Leave a Reply