Filma me titra shqip

August. Eighth (2012) – Avgust. Vosmogo

Year : 2012 Director : Dzhanik Fayziev Running Time : 120 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Historia eshte per nje nene te re, e vetme, e cila eshte e detyruar te beje nje rruge te rrezikshme per ne Çinvali.
Atje ndodhet djali i saj, te cilin ajo e kishte derguar ne prag te konfliktit ushtarak midis Rusise dhe Gjeorgjise.
Filmi mund te ndahet ne dy pjese : Ne njeren pjese, se si ne syte e nje djali te ri i lindur ne Osetine e Jugut
konflikti transformohet ne nje lufte fantastike me super-robote, dhe ne tjetren ai tregon realitetin e situates se luftes dhe udhetimin e heroines kryesore.

August. Eighth (2012) – Avgust. Vosmogo
The story is about a young single mother who is compelled to make her way at risk of her life to Ckhinvali, where her son is, whom she had sent there on the eve of the conflict. The film can be divided into two parts that alternate one with the other: one shows how in the eyes of a young boy the South Ossetian conflict transforms into a fantastic war story with super-robots, and the second shows the reality of the war situation and the journey of the main heroine

SHIKO FILMIN
SOCKSHARE
NOWVIDEO
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply