Filma me titra shqip

August Eighth (2012)

Year : 2012 Director : Dzhanik Fayziev Running Time : 120 Genre : , ,
Movie review score
4/5

Historia është për një nënë të re, e vetme, e cila është e detyruar të bëjë një rrugë të rrezikshme për në Çinvali.
Atje ndodhet djali i saj, të cilin ajo e kishte dërguar në prag të konfliktit ushtarak midis Rusisë dhe Gjeorgjisë.
Filmi mund të ndahet në dy pjesë : Në njërën pjesë, se si në sytë e një djali të ri i lindur në Osetinë e Jugut
konflikti transformohet në një luftë fantastike me super-robotë, dhe në tjetrën ai tregon realitetin e situatës së luftës dhe udhëtimin e heroinës kryesore.

August Eighth 2012
The story is about a young single mother who is compelled to make her way at risk of her life to Ckhinvali, where her son is, whom she had sent there on the eve of the conflict. The film can be divided into two parts that alternate one with the other: one shows how in the eyes of a young boy the South Ossetian conflict transforms into a fantastic war story with super-robots, and the second shows the reality of the war situation and the journey of the main heroine

SHIKO FILMIN

NOSVIDEO
PUTLOCKER
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN

NOSUPLOAD

Leave a Reply