Filma me titra shqip

Awake (2007)

Year : 2007 Director : Joby Harold Running Time : 84 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Historia e nje djali qe vuan nga zemra dhe gjate operacionit te zemers ai nuk eshte ne anestazi por trupi i tij eshte i paralizuar dhe ndjen te gjithe opercaionin dhe degjon gjithcka rreth tij. Duke mesuar dhe disa sekrete rreth jetes se tij.

Awake (2007)
The story focuses on a man who suffers “anesthetic awareness” and finds himself awake and aware, but paralyzed, during heart surgery. His mother must wrestle with her own demons as a drama unfolds around them, while trying to unfold the story hidden behind her son’s young wife.

SHIKO FILMIN
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
NOWVIDEO

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply