Filma me titra shqip

Basic Instinct 2 (2006)

Year : 2006 Director : Michael Caton-Jones Running Time : 114 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një hetuesi i është dhënë detyra të hetojë një vrasje të dhunshme, në të cilin një grua e bukur dhe joshëse mund të jetë e përzier.


Basic Instinct 2 (2006)
Novelist Catherine Tramell is once again in trouble with the law, and Scotland Yard appoints psychiatrist Dr. Michael Glass to evaluate her. Though, like Detective Nick Curran before him, Glass is entranced by Tramell and lured into a seductive game.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
NOWVIDEO
VKONTAKTE

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply