Filma me titra shqip

Beautiful Creatures (2013)

Year : 2013 Director : Richard LaGravenese Running Time : 124 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Ethan perpiqet të shpëtojë qytetin e tij të vogël jugor. Ai takon një vajzë misterioze të re, Lena. Së bashku, ata zbulojnë sekretet e errëta të familjeve të tyre përkatëse, historitë e tyre dhe qytetin e tyre.

Beautiful Creatures (2013)
Ethan longs to escape his small Southern town. He meets a mysterious new girl, Lena. Together, they uncover dark secrets about their respective families, their history and their town.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
DONEVIDEO

SHKARKO FILMIN
UPLOADIC

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply