Filma me titra shqip

Beneath the Darkness (2011)

Year : 2011 Director : Martin Guigui Running Time : 96 Genre : ,
Movie review score
3/5

Pasi panë vrasjen e shokut të tyre, një grup adoleshentësh përpiqen të zbulojnë se një ”hero” vendas është vrasësi si dhe të parandalojnë që ai të kryejë vrasje të tjera.

Beneath the Darkness (2011)
After watching their best friend get murdered, a group of teens struggle to expose a local hero as the vicious killer and keep from becoming his next victims.

SHIKO FILMIN
VIMEO
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN

UPLOADC

Leave a Reply