Filma me titra shqip

Birdsong (2012) part 1

Year : 2012 Director : TV SERIES Running Time : 165 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Eshte nje mini-seri e re e BBC qe na kthen mbrapa ne Luften e Pare Boterore. Perbehet nga nje adoptim i romanit me te njetin titull i shkrimtarit Sebastian Faulks. eshte historia e dy te dashuruarve me pasion, Stefanit dhe Izabeles, te cilet i bashkon dashuria e tyre por i ndan Lufta e Pare Boterore. Filmi eshte nje veper e mbushur me kontraste nga brutaliteti i luftes se Pare Boterore dhe skenave absolute romantike

Birdsong (2012) part 1
As an English soldier fights in the horrific trenches of northern France, he is haunted by the memories of his forbidden love affair with a French woman.

SHIKO FILMIN
VEEVR
FILEBOX

TRAILER

Leave a Reply