Filma me titra shqip

Brake (2012)

Year : 2012 Director : Gabe Torres Running Time : 92 Genre : ,
Movie review score
5/5

Një Agjenti Sekret është duke u mbajtur rob në bagazhin e një makine dhe vazhdon tortura mendore dhe fizike e terroristëve që përpiqen për të nxjerr informacione për komplotin e tyre kundër Presidentit të Shteteve të Bashkuara

Brake (2012)
A Secret Service Agent is held captive in the trunk of a car and endures mental and physical torture as terrorists attempt to extract information for their plot against the President of the United States.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
NOWVIDEO
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
UPLOADIC

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply