Filma me titra shqip

Brave (2012)

Year : 2012 Director : Mark Andrews, Brenda Chapman, Running Time : 93 min Genre : , ,
Movie review score
5/5

Merida është nje shigjetare e afte, e bija impulsive e mbretit Fergus (Billy Connolly) dhe mbretereshes Elinor (Emma Thompson).E vendosur se do ta gjeje vete rrugen e saj ne jete, Merida sfidon rregullat dhe zakonet e vjetra te vendosura nga paraardhesit e saj. Veprimet e Meridas pa dashje shkaktojne kaos dhe terbim ne mbreteri. Kur Merida kerkon ndihme tek nje grua e zgjuar e moshuar,ajo shpreh nje deshire fatkeqe. Rreziqet me te cilat do te perballet e bejne Meriden te mesoje kuptimin e vertete te fjales trimeri ne menyre qe te cbeje nje mallkim te lige para se te jete shume vone.

Shiko: Putlocker

Shkarko: Uploadic | DepostiFiles | TurboBit

Leave a Reply