Filma me titra shqip

Carjacked (2011)

Year : 2011 Director : John Bonito Running Time : 89 Genre : ,
Movie review score
5/5

Një nënë e vetme dhe fëmija e saj janë rrëmbyer në makinën e saj nga një hajdut bankash.

Carjacked (2011)
A single mom and her child are carjacked by a bank robber.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply