Filma me titra shqip

Catch .44 (2011)

Year : 2011 Director : Aaron Harvey Running Time : 94 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Për Tes (Akerman) dhe dy miqtë e saj Kara (Nikki Reed) dhe Dawn (Deborah Ann Woll), puna i tingëllonte e thjeshtë fare: të ndërpritnin një tradhti për një ngarkesë droge për bosin e tyre të krimit Mel (Willis) në një darkë të izoluar. Por kur shpaloset një zinxhir i pandalshëm ngjarjesh, të gjithë shpejt kuptojnë se askush nuk është ai që duket dhe puna mund të jetë diçka tjetër se një eleminim i konkurencës. Ajo që filloi si udhëzime të thjeshta, tani është shndërruar në një lojë ndjekjeje me armë të mëdha të drejtuar tek secili.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply