Filma me titra shqip

Chained 2012

Year : 2012 Director : Jennifer Chambers Lynch Running Time : 94 Genre : ,
Movie review score
5/5

Bob, eshte nje taksist serial killer i cili ndjek prene e tij ne rruget e qytetit bashke me te perkedhelurin e tij Tim i cili duhet te beje nje zgjedhje mes jetes dhe vdekjes midiszgjedhjes per te ndjekur hapat e Bob ose te arratiset prej tij

Chained 2012
Bob, a cab-driving serial killer who stalks his prey on the city streets alongside his reluctant protégé Tim, who must make a life or death choice between following in Bob’s footsteps or breaking free from his captor

SHIKO FILMIN

PUTLOCKER
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN

NOSUPLOAD

Leave a Reply