Filma me titra shqip

Chernobyl Diaries (2012)

Year : 2012 Director : Bradley Parker Running Time : 88 Genre :
Movie review score
5/5

Gjashtë turistë dhe një udhëzues turneu nisen për tek qyteti i braktisur Pripyat, në shtëpin e ish punëtorëve të reaktorit bërthamor të Çernobilit. Gjatë hulumtimit të tyre, ata shpejt zbulojnë se ata nuk janë vetëm…

Chernobyl Diaries (2012)
Six tourists hire an extreme tour guide who takes them to the abandoned city Pripyat, the former home to the workers of the Chernobyl nuclear reactor. During their exploration, they soon discover they are not alone.

SHIKO FILMIN
VEEVR

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD


TRAILER

YOUTUBE

Leave a Reply