Filma me titra shqip

Cleanskin (2012)

Year : 2012 Director : Hadi Hajaig Running Time : 108 min Genre : , ,
Movie review score
3/5

Ewan është një agjent i shërbimeve sekrete i cili ka për detyrë që të ndjekë dhe të eleminojë një terrorist bombë vënës.

Shiko: Putlocker

Shkarko: TurboBit | FreakShare

Leave a Reply