Filma me titra shqip

Columbus Circle (2012)

Year : 2012 Director : George Gallo Running Time : 82 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një trashëgimtare që është mbyllur brenda ndërtesës së saj në apartament për gati dy dekada është e detyruar të përballet me frikën e saj pasi një nga fqinjët e saj është vrarë dhe një detektiv vjen për të filluar hetimin.

Columbus Circle (2012)
An heiress who’s been shut inside her apartment building for nearly two decades is forced to confront her fears after one of her neighbors is killed and a detective arrives to begin the investigation.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
DEPOSITFILES

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply