Filma me titra shqip

Conan the Barbarian (2011)

Year : 2011 Director : Marcus Nispel Running Time : 113 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një Përrallë e Conan dhe aventurave të tij në të gjithë kontinentin Hyboria në kërkim për t’u hakmarrë për vrasjen e babait të tij dhe fshatit të tij


Conan the Barbarian (2011)
An vengeful barbarian warrior sets off to get his revenge on the evil warlord who attacked his village and murdered his father when he was a boy.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply