Filma me titra shqip

Dark Shadows (2012)

Year : 2012 Director : Tim Burton Running Time : 133 min Genre : ,
Movie review score
4/5

Një nga filmat më të rëndësishëm të vitit të ardhshëm ka filluar xhirimet. Kjo është një histori e errët në lidhje me vampirin Collins Barnabës , bazuar në serialin klasik televiziv Dark Shadows, i cili u shfaq nga viti 1966 deri më 1971. Një vampir i burgosur, Barnaba Collins, është liruar dhe kthehet në shtëpinë e stërgjyshërve të tij dhe ku pasardhësit e tij jofunksionalë kanë nevojë për mbrojtjen e tij…

Shiko: Putlocker

Shkarko: DepostiFiles

Leave a Reply